Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  12:24 μμ
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 18:58

Το Χριστουγεννιάτικο Αγρίνιο μέσα από φωτογραφίες…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σίγουρα οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι πολίτες του Αγρινίου θα έχουν παρατηρήσει τον ιδιαίτερο και πλούσιο στολισμό της πόλης εδώ και αρκετές μέρες.

Φαίνεται πως η δημοτική αρχή δεν έκανε εκπτώσεις και φρόντισε να νιώσουν όλοι λίγο πολύ το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πολλά σημεία της πόλης, κεντρικά και μη, έχουν στολιστεί με εκατοντάδες χιλιάδες φωτάκια. Στην πλατεία Δημοκρατίας το περήφανα στολισμένο δέντρο βρίσκεται στο κέντρο της ενώ δίπλα του δεσπόζει η φάτνη με τους τρεις μάγους. Άλλα σημεία που έχουν στολιστεί είναι ο σταθμός του τρένου στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη και οι καπναποθήκες Παπαστράτου, τα παλαιά Σφαγεία όπου υπάρχει και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, η πλατεία Δημάδη με το παγοδρόμιο, η πλατεία Συντριβανίου, η πλατεία Χαντζόπουλου και άλλα πολλά.1

6

18

15

10

11

12

13

14

9

8

7

5

1

2

3

4

πηγή: http://agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 5678 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.