Σάββατο, 18η Μαίου 2024  10:07 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 00:24

Παρουσίαση ντοκιμαντέρ για τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και λευκώματος για τα Πουλιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Παρουσίαση Ντοκιμαντέρ για το Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και Λευκώματος για τα Πουλιά» την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου.
Αρχικά στην Εσπερίδα θα γίνει προβολή δύο διαφημιστικών σποτ για την περιοχή με τίτλο 1)Λιμνοθάλασσα – Πουλιά και 2) Περιβάλλον –Παράδοση-Πολιτισμός, ενώ τον λόγο θα έχουν ο Πρόεδρος του Φορέα, κ. Περγαντής Φώτης και ο συντονιστής του Φορέα κ. Σελιμάς Γιάννης
Στην συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου από τον κ. Κατσάρη Αναστάσιο εκ μέρους του Αναδόχου: Εταιρεία Blacklight Κινηματογραφικές Παραγωγές ΕΠΕ ενώ θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ.
Τέλος, θα γίνει παρουσίαση του Λευκώματος των Πουλιών του Εθνικού Πάρκου, από τον κ. Πέτρου Νίκο εκ μέρους του Αναδόχου: Εταιρεία Photographs Studio E.E.- Σιγγιρίδου Σοφία & ΣΙΑ Ε.Ε.
Η Εσπερίδα θα κλείσει με επιβράβευση πολιτών για την προσφορά τους στη φύση της περιοχής μας

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1696 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.