Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 10:04

Η τραγική ιστορία και η νέα ζωή του Χάτσικο της Ναυπάκτου (βίντεο) (www.zougla.gr)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις αρχές Αυγούστου, ένας Ισπανός γνωστός ακτιβιστής ταξίδεψε στη χώρα μας και παρέλαβε τον Χάτσικο της Ναυπάκτου, το σκυλί το οποίο είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, αφού διέμενε στο σημείο στο οποίο είχε σκοτωθεί το αφεντικό του σε τροχαίο, σε κάποια επαρχιακή οδό της Ναυπάκτου.

Ο ακτιβιστής τότε είχε γυρίσει μίνι ντοκιμαντέρ με όλη τη διαδικασία της διάσωσης και της μεταφοράς του σε ένα καταφύγιο στην Ισπανία, από όπου θα δινόταν για υιοθεσία σε κάποια οικογένεια.Όπερ και εγένετο! Ο ακτιβιστής έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, που δείχνει τη νέα ζωή του «Χάτσικο»!

Σημειώνεται ότι η μεταφορά του σκυλιού από τη Ναύπακτο στην Ισπανία είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε μια μικρή μερίδα φιλόζωων, αλλά και σε μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 7770 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 10:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία