Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  7:44 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 18:45

Ευχές Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς-Διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές του χωριού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας εύχονται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και πρωτίστως στους μαθητές του χωριού μας. Ο Σύλλογος μας φέτος προχώρησε στην αγορά σχολικών ειδών τα οποία και διανείμουμε σε όλους τους μικρούς μας μαθητές. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια νέα αφετηρία προσδοκιών, στόχων αλλά και προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε αυτή τη νέα αλλά και δύσκολη πορεία προς τη γνώση να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή, πίστη αλλά και όραμα για την επίτευξη των στόχων τους.

Διαβάστηκε 990 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.