Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 17:22

Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε την Αμφιλοχία (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε την Αμφιλοχία σε μια από τις κορυφαίες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού και αποθεώθηκε από το πλήθος κόσμου που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Λιμάνι  σε μία συναρπαστική συναυλία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ο απόλυτος Έλληνας performer έκανε στάση στην Αμφιλοχία στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας του και απογείωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του που κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης για να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show.

Με μοναδικές επιτυχίες από το χθες και το σήμερα, ξεχωριστά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που τον χαρακτηρίζει, ο Σάκης Ρουβάς επεφύλασσε ένα εκρηκτικό και ξέφρενο party για τον κόσμο που δε σταμάτησε να τραγουδάει δυνατά και να χορεύει στο ρυθμό του.

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, ντύνοντας το καλοκαίρι μας με ενέργεια, χορό και κορυφαία διάθεση.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ».

agrinionews,gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.