Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:30 μμ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 19:24

Επιστημονική ημερίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Υπηρεσίες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης εντός της κοινότητας για άτομα με νοητική υστέρηση στην Ελλάδα. Προβληματισμός για τα ΑμεΑ τρίτης ηλικίας. Η σημαντική συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους Φορείς παροχής υπηρεσιών προς ΑμεΑ».

Το Εργαστήριο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», η Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα σε θέματα αποκατάστασης EPR (European Platform for Rehabilitation), που εδρεύει στις Βρυξέλες και ο Δήμος Αγρινίου πραγματοποιούν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:«Υπηρεσίες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης εντός της κοινότητας για άτομα με νοητική υστέρηση στην Ελλάδα. Προβληματισμός για τα ΑμεΑ τρίτης ηλικίας. Η σημαντική συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους Φορείς παροχής υπηρεσιών προς ΑμεΑ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10π.μ. – 3:00μ.μ. στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, Παπαστράτου 53 – Αγρίνιο.

TRIPTYXO PROSKLHSH 2015 MESA 1

TRIPTYXO PROSKLHSH 2015 MESA 2

Διαβάστηκε 2444 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News