Τρίτη, 21η Μαίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 20:35

Aγρίνιο: οι μαθητές τιμούν τους Ήρωες του Έπους του ΄40 (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κορυφώνονται και στο Αγρίνιο οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εθνικής Επετείου της 28ς Οκτωβρίου 1940.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στο μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη τελέστηκε  επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τη μαθητιώσα νεολαία και φορείς της Εκπαίδευσης, παρουσία των εκπροσώπων των αρχών και των φορέων του Αγρινίου. Παιάνισε η Φιλαρμονική Αγρινίου.

Είχε προηγηθεί από μαθητές των 2ου και 6ου Γυμνασίων η κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του ήρωα Νικολάου Παναγιώτου  και κατάθεση στεφάνου από μαθητή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στη μνήμη του ένδοξου Ήρωα Ανδρέα Τσίγκα.

Μεθαύριο, Κυριακή 28η Οκτωβρίο,υ ανήμερα της Επετείου στις 10:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και στις 10:30 θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Στις 11:00 θα ξεκινήσει η παρέλαση.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την κατάθεση στεφάνων

agrinionews.gr





 

Διαβάστηκε 1151 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.