Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  12:18 πμ
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 22:03

Παπάζογλου: «Δεν είμαστε ακόμα στο 100%»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στο Joinsports.gr για τον φετινό Παναιτωλικό και για το γεγονός αν η ομάδα από το Αγρίνιο έχει κάτι καινούργιο να δείξει, για τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τον στόχο του… απόλυτου, ενώ μίλησε και για τον Ολυμπιακό που είναι ένα σκαλί πάνω από όλους. Για το μεγάλο βήμα της Ευρώπης ο κεντρικός αμυντικός των «καναρινιών» ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να είναι σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να μπουν στα πλέι οφ…

Συνέντευξη στον Θάνο Δημάτσα

Το βιογραφικό του Τάσου Παπάζογλου

Ο Σερραίος κεντρικό αμυντικός γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Παναιτωλικού και μάλιστα είναι μέσα στα βασικά στελέχη για το κέντρο της άμυνας ύστερα από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, στην Ξάνθη και στον ΑΠΟΕΛ.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό το 2006, όπου έμεινε για μια τετραετία, ως το 2010, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις (44 συμμετοχές, 3 γκολ) και προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που έσπευσε να τον αποκτήσει, όμως λόγω ότι το βάθος στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ήταν πολύ μεγάλος, δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό, που συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις. Τη σεζόν 2011-2012 ο Παπάζογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν έμεινε για πολύ καθώς τον Γενάρη του 2015 η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτησή του και με τους Ακρίτες είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και για τα δύο επόμενα χρόνια είναι παίκτης του Παναιτωλικού.

papazogloy1

Δεν έχετε δει το 100% του Παναιτωλικού

Η πρώτη ερώτηση που κλήθηκε να μας απαντήσει ο Τάσος Παπάζογλου είναι για τα δείγματα γραφής που έχει δείξει ο Παναιτωλικός σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και αν υπάρχουν άλλα σημεία στο παιχνίδι που ακόμα δεν έχουν βγει. «Πιστεύω πως ακόμα η ομάδα δεν έχει δέσει στο 100%. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι όμως ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε και θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον», τόνισε ο Τάσος Παπάζογλου αφήνοντας να εννοηθεί πως το μέλλον είναι μπροστά και ο Παναιτωλικός έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ του Παναιτωλικού.

Ο στόχος του απόλυτου

Από το Joinsports.gr το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει ένα σερί νικών κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα του, όπως έκανε με τον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική και όπως θέλει να κάνει με τη Βέροια την Τρίτη, αλλά καθώς επίσης με την Καλλονή, τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακο. Ο Παπάζογλου, από την πλευρά του τονίζει: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Έτσι το βλέπουμε εμείς».

Το άλλο επίπεδο του Ολυμπιακού

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει το επίπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ακολουθήσει ως οικονομικό μέγεθος και τον Παναθηναϊκό να έχει κάποιες επιτυχίες σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης, ενώ τον ανταγωνισμό αυξάνει η επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλά. «Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει σε άλλο επίπεδο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους (Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ)», είπε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα στον ΠΑΣ

Ως Joinsports.gr δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε και για την έτερη ομάδα της Βορειοδυτικής Ελλάδας που βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων από πέρυσι κιόλας έχει δείξει μεγάλη βελτίωση και ο Τάσος Παπάζογλου εξηγεί το γιατί ο ΠΑΣ έχει αποκτήσει… ταυτότητα. «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ιστορική ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχει σταθερό κορμό και για αυτό τον λόγο έχει καταφέρει να πάρει νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες».

Το μεγάλο… βήμα της Ευρώπης

Ο Παναιτωλικός είναι μέσα στις ομάδες από την επαρχία που έχουν ανεβάσει τον αγωνιστικό πήχη και τον πήχη των στόχων. Πέρυσι έφτασαν κοντά στην πρώτη πεντάδα. Φέτος έχουν γίνει κάποιες αλλαγές για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ήρθε ένας προπονητής που έφερε νεα πράγματα, αγνωστα στο Αγρίνιο, ήρθαν παίκτες που από την πρώτη στιγμή έχουν δέσει στην ομάδα και υπάρχουν τα αποτελέσματα.

Σε ερώτηση στον Τάσο Παπάζογλου, αν μπορεί ο Παναιτωλικός να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, είπε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ανέβηκε και η ΑΕΚ, η οποία θα είναι λογικά μέσα στις ομάδες που θα βρίσκονται στα πλέι οφ. Οποτε θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και σοβαροί μέχρι το τέλος έτσι ώστε να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για να μπούμε στα πλέι οφ».

http://www.joinsports.gr

Διαβάστηκε 3190 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News