Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 22:58

Φέτος το χειμώνα οι παρασκευές μας θα είναι γεμάτες μουσική και κέφι στο μεζεδοπωλείο «Ο Πρόσφυγας» στον Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε την παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο μεζεδοπωλείο «Ο Πρόσφυγας» στον Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όπου εκτός από τους εκλεκτούς μεζέδες οι θαμώνες απόλαυσαν αχέξαστα Ελληνικά τραγούδια από την ορχήστρα του Γιώργου Βλαχοδήμου πλαισιωμένου από τις Λαμπρινή Πολιτοπούλου και Φωτεινή Σουλιώτη στο τραγούδι, τον Θοδωρή Τσούμα στα πλήκτρα και τον Φίλιπο Μακρυκώστα στο μπουζούκι. Η Χρύσα Σπαή μίλησε με τους τραγουδιστές του σχήματος και σας μεταφέρει τις ενυπώσεις τους.

image 111

image 114

Γιώργο που σε βρίσκουμε σήμερα και με ποιό καλλιτεχνικό σχήμα ;

Σήμερα και κάθε Παρασκευή θα βρίσκομαι στο μεζεδοπωλείο ο πρόσφυγας , ένα ξεχωριστό μαγαζί που συνδιάζει μουσική και καλό φαγητό , οι μουσικοί πού με πλαισιώνουν είναι ο Θοδωρής Τσούμας στα πλήκτρα, ο Φίλιππος Μακρυκώστας στο μπουζούκι. Στις γυναικείες φωνές είναι η Λαμπρινή Πολιτοπούλου και η ανερχόμενη Φωτεινή Σουλιώτη που έχει να δώσει πολλά στο χώρο,

Το πρόγραμμα που παρουσιάσατε είδαμε ότι είχε στοιχεία από το καλό λαΙκό τραγούδι. Σχολιασέ το λίγο αυτό.

Το πρόγραμμα το φτιάχνω ανάλογως του χώρου που επιλέγω/ Μου αρέσει το παλιό λαϊκό τραγούδι καθώς το έντεχνο και το ρεμπέτικο. Επειδή πλέον δεν ακούγονται μεγάλοι δημιουργοί εγώ επιλέγω να λέω τραγουδια τους όπως, Ζαμπέτα, Μητσάκη, Γαβαλά, Χιώτη, Καζαντζίδη, Διονυσίου, Μοσχολιού, Μαρινέλα, Βιτάλη, Αλεξίου και άλλους πολλούς. Ο κόσμος που θα έρθει να μας δει, θα ακούσει το καλό λαϊκό τραγούδι και το ποιοτικό.

image 02

image 10

Ο κόσμος ήταν χαρούμενος απόψε στο μαγαζί ; είχε διάθεση ;

Απ ότι είδες και είδα και γω ΝΑΙ περνάει καλά με το υπάρχων προγραμμα και δε χρειάζεται να ξεφεύγουμε σε διαφορά σουξέ ενός μηνός. Αυτό πρέπει να κάνουμε και πιστεύω ότι το καταφέραμε τουλάχιστον για απόψε !!!!

Εκτός από τον «Πρόσφυγα» που αλλού σε βρίσκουμε με το ίδιο σχήμα φέτος;

Όλα τα Σάββατα του χειμώνα θα εμφανίζομαι στην ταβέρνα «Το κιούπι» στο Γιανούζι με τους ίδιους συνεργάτες !!

Ένα μήνυμα στους αναγνώστες μας ;

Θα ευχηθώ στον κόσμο να έχει κέφι και πάνω απ’ όλα υγεία και όσο μπορεί να διασκεδάζει γιατί η ζωή ειναι μικρή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που στηρίζει εμένα και τους συνεργάτες μου.

image 109

Η Λαμπρινή Πολιτοπούλου μας δήλωσε: «Ονομάζομαι Λαμπρινή Πολιτοπούλου και είμαι από την Ναύπακτο. Βρίσκομαι στο χώρο τα τελευταία 12 χρόνια. Ημουν στη χορωδία του σχολείου μου και πάντα υπήρχε μέσα μου το μικρόβιο της μουσικής. Ο παππούς μου Χρήστος Πολιτόπουλος ήταν αυτοδίδακτος δεξιοτέχνης του κλαρίνου στη Ναύπακτο και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της εποχής του '50 στο δημοτικό παραδοσιακό πάλκο. Υπάρχει φλέβα στην οικογένεια μου κ στο σόι μου. Τα πρώτα μου βήματα τα με την οικογένεια μουσικών Φλέγγα το 2007. Εκτοτε εχω εργαστεί σε αρκετα μερη της Ελλάδας και το 2013 λογω καταγωγής (Μόντρεαλ) έφυγα για το Τορόντο του Καναδά όπου έμεινα μόνιμα κ εργάστηκα στα νυχτερινά μαγαζιά και εστιατόρια της Danforth και οχι μόνο για 2 χρόνια. Εχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα οπως Δημήτρη Κοντολάζο (όπου είχα κ την τιμή να κάνω μαζί του και το ντουέτο "Μια Ιστορία"), Λευτέρη Μυτιληναίο, Λίτσα Γιαγκούση, Χρήστο Πάζη, Πάνο Ψάλτη, Ελένη Καρουσάκη, Ευδοκία, Νικηφόρο, Δημήτρη Γιώτη κ.α. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζομαι κυρίως στο Αγρίνιο και την Ναύπακτο. Απο τον Ιούλιο του 2017 εχω ενταχθεί στην ομάδα του Γιώργου Βλαχοδήμου και τον πλαισιώνω στο τραγούδι. Εξαιρετικοί μουσικοί κ άνθρωποι εχω να πω... (Θεοδωρής Τσούμας και Φίλιππος Μακρυκώστας ανερχόμενο μπουζούκι) κ εντάχθηκε στην ομάδα μας και η ανερχόμενη φωνή Φωτεινή Σουλιώτη όπου θα είναι μαζί μας στον ‘Πρόσφυγα» καθε Παρασκευή βράδυ. Αγαπω πολυ το παλιο λαικο τραγουδι αν κ υποστηριζω αρκετα είδη με επιτυχία. Με το Γιώργο Βλαχοδημο οπου επιμελείται το πρόγραμμα έχουμε "δεσει" κυρίως για τον προσεγμένο τρόπο που επιλέγει το πρόγραμμα κάθε φορά. Αγαπώ τους ζεστούς οικογενειακούς χώρους. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια δεν με έχετε δεί σε κάποια πίστα. Φέτος θα σας κρατάμε συντροφιά κάθε Παρασκευή βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Πρόσφυγας» και τα Σάββατα το βράδυ θα εμφανιζόμαστε στην κοσμικά ταβέρνα «Το Κιούπι» για δεύτερη συνεχή χρονιά για να γεμίσουμε τις βραδιές σας με διασκέδαση και κέφι. Με ένα ανατρεπτικό ξεχωριστό παλιό λαικό τραγούδι κ οχι μόνο."

image 08

Η Φωτεινή Σουλιώτη μας δήλωσε: «Ονομάζομαι Φωτεινή Σουλιώτη κατάγομαι από το Αγρίνιο. Αγαπάω το τραγούδι και ασχολούμαι με αυτό από πολύ μικρή. Επίσης αγαπώ πολύ αυτό το είδος που παρουσιάζουμε στον «Πρόσφυγα» καθώς και τους τραγουδιστές αυτής της εποχής. Φέτος θα είμαι εδώ με τον Γιώργο Βλαχοδήμο και την Λαμπρινή Πολιτοπούλου. Ευχομαι να έχουμε μια καλη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία. Σας καλούμε εδώ στον «Πρόσφυγα» να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.»

image 103

image 01

image 04.image 101

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 9675 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.