Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:12 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 17:33

Πανέμορφα σαλόνια σε μπεζ αποχρώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις.

Το σαλόνι είναι το βασικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι καθώς εκεί υποδεχόμαστε όλους τους καλεσμένους μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στη διακόσμησή του.

Το πιο ιδανικό χρώμα για μικρά σαλόνια είναι το μπεζ καθώς δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Όσοι, λοιπόν, θέλουν μια πιο minimal διακόσμηση αυτό το χρώμα είναι ιδανικό, το οποίο συνδυάζεται με όλους τους γήινους τόνους και φυσικά το ξύλο.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε μερικές ιδέες διακόσμησης για εσάς που ετοιμάζεται ένα καινούργιο σπίτι ή μια ανακαίνιση.

1. Μοντέρνα σαλόνια

Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, και κατά συνέπεια σε όλους τους μοντέρνους χώρους. Καθώς, μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου. Πλέον, τα περισσότερα σπίτια διαλέγουν αυτό το συνδυασμό.

Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον ντύνονται με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς. Ειδικά αν ο χώρος του σαλονιού είναι ενιαίος με τον χώρο της κουζίνας, αυτό το χρώμα σίγουρα θα ταιριάζει με το ξύλο από τα ντουλάπια. Επίσης αγαπάτε τις  αντιθέσεις μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα θέλετε είτε σε μαξιλάρια είτε σε κουρτίνες.

Μοντέρνο σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα.

Μοντέρνο σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Το μπεζ ταιριάζει σε όλους τους μοντέρνους χώρους

Αυτό είναι αρκετά θετικό για όσους επιθυμούν συχνές αλλαγές, αφού τα καλύμματα από τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες μπορούν να αλλαχτούν πολύ εύκολα και να αλλάξουν την όψη ολόκληρου του χώρου.

Αν, από την άλλη, τώρα διαμορφώνετε το νέο σας σπίτι αυτό το χρώμα είναι το ιδανικό για να κινηθείτε σε τόνους του μπεζ. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο να διαμορφώνουμε σιγά σιγά τον χώρο πάνω σε έναν ουδέτερο καμβά. Έτσι μπορούμε να αγοράζουμε σιγά σιγά διάφορα διακοσμητικά που θα ολοκληρώσουν την διακόσμηση του σαλονιού.

Σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Το μπεζ μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου.

Όμορφο καθιστικό σε μπεζ απόχρωση.

Πλέον, τα περισσότερα σπίτια διαλέγουν αυτό το χρώμα.

2. Κλασσικά σαλόνια

Αν είσαι λάτρης του κλασσικού στυλ το μπεζ χρώμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δώσουν ένα πιο elegant στυλ μέσα στο χώρο. Τα έπιπλα σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν με το παρκέ και το μάρμαρο. Επίσης, όλοι οι τόνοι των γήινων αποχρώσεων ταιριάζουν με αυτό τον ουδέτερο τόνο και φυσικά το χρυσό.

Όσο για τα έπιπλα μπορείτε να επιλέξετε κλασσικούς καναπέδες και πολυθρόνες ή ακόμη να δώσετε μια πιο νεωτερική όψη με έναν καναπέ γωνία. Για να δώσετε χρώμα και φως στον χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοκαλί για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους κρύους μήνες του χρόνου μπορείτε να το αλλάζετε με το καφέ. Ειδικά αν υπάρχει τζάκι στον χώρο το μπεζ με το καφέ θα δίνει την αίσθηση του σαλέ.

Κλασσικό σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Αν είσαι λάτρης του κλασσικού στυλ το μπεζ χρώμα είναι η ιδανική λύση. Τα έπιπλα σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν με το παρκέ και το μάρμαρο.

Σαλόνι σε μπεζ απόχρωση.

Για όσους θέλουν να δώσουν ένα πιο elegant στυλ μέσα στο χώρο. το μπεζ είναι το ιδανικό χρώμα.

Φυσικά αν αγαπάτε τις αντιθέσεις μπορείτε να «σπάσετε» το ουδέτερο μπεζ χρώμα με μαύρα ή γκρι υφάσματα και έπιπλα σε μαύρο ή σκούρο καφέ ξύλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να είναι πάντα κομψό και μοδάτο.

Κλασσικό σαλόνι.

Όλοι οι τόνοι των γήινων αποχρώσεων ταιριάζουν με αυτό τον ουδέτερο τόνο και φυσικά το χρυσό.

Extra tips!

  • Το μπεζ που είναι στη μόδα φέτος, και δεν έχει καμία σχέση με το μπεζ που ήταν στη μόδα πριν από λίγα χρόνια. Φέτος κυριαρχεί το πολύ απαλό μπεζ αλλά και το μπεζ που πλησιάζει άλλες αποχρώσεις, όπως αυτήν του γκρι ή του πράσινου.
  • Το μπεζ είναι ένα από τα πιο chic και διαχρονικά χρώματα για να βάψετε το σπίτι σας ή κάποιους μεμονωμένους τοίχους.
  • Γκρι, μπεζ, λευκό: Μπορεί αυτά τα τρία χρώματα να είναι εντελώς ουδέτερα αλλά συνδυασμένα μεταξύ τους δίνουν ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα για το σαλόνι.

reconsblog.gr

Διαβάστηκε 13681 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 19:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.