Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 14:50

Ένας Αγρινιώτης γράφει για την «Αυτοκρατορία του Κραχ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γεώργιος Καραμητσόπουλος (πρόκειται για ψευδώνυμο…) γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1978. Γόνος αστικής οικογένειας αποφοίτησε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με τις όχι καλύτερες επιδόσεις, κάτι που χαροποιεί τον ίδιο διότι είχε έναν μεγαλύτερο στόχο. Την ατένιση του μέλλοντος.

   Η ενασχόλησή του με τα κοινωνικά θέματα υπήρξε αρωγός καθ’όλη την διάρκεια της ζωής του. Μετά από χρόνια σκέψης υλοποιεί το ένα του ζητούμενο, την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου με τίτλο…

ΚΡΑΧ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

pol-karageorgopoulos   Όπως σημειώνει ο ίδιος, το βιβλίο πρόκειται για δύο βιβλία, έστω και τρία, σε ένα. Ένα μεγάλο πάθημα μιας πραγματικής προσωπικής ιστορίας γίνεται θεμέλιο πυροδότησης κοσμοϊστορικών γεγονότων που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της παγκόσμιας ηθικής κατάπτωσης της εξουσίας προσδίδοντας σε αυτήν χαρακτήρα άμεσης υλοποίησης των πόθων της ανθρωπότητας σε κάθε γωνιά της γης.

   Περί της επίλυσης των πιο δυσοίωνων προβλημάτων που μάστισαν την κοινωνία, άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων κρίσης ξεπερνώντας όχι μόνο θέματα εικοστού πρώτου αιώνα, μα και διαγράφοντας περασμένους αιώνες που συναίνεσαν στο πρόβλημα.  

   Το βιβλίο κεντρίζει επιπλέον θέματα, όπως περί της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου, περί της ιδρύσεως του Άγιου Κράτους, επιπλέον θέματα αποκαλύψεως και την έλευση του Μεσσία που θα φέρει την ενάρετη εξισορρόπηση.

Με ευκολοδιάβαστα αυτοτελή κεφάλαια σε 1.000 σελίδες μπορείτε να το «κατεβάσετε» , να  το ξεφυλλίσετε διαδικτυακά και να αναζήτήσετε απαντήσεις  ΕΔΩ.

Επισκεφτείτε το προφίλ του συγγραφέα στο facebook ΕΔΩ.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 14916 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.