Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  11:28 πμ
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 13:16

Αποθέωση για την Φωτεινή Δάρρα στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έδωσε μια μοναδική συναυλία στον Αρχαιολογικό Χώρο Θέρμου την Τετάρτη 19 Αυγούστου.

Πάνω από 3.000 άνθρωποι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 19 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο Θέρμου για να παρακολουθήσουν τη Φωτεινή Δάρρα στη συναυλία του καλοκαιριού για τα εγκαίνια του νέου μουσείου Θέρμου.
Η Φωτεινή Δάρρα, που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές συναυλίες φέτος από τη Δήλο, ταξίδεψε το κοινό με τη μοναδική φωνή της και τη σπάνια ερμηνεία της σε ένα δίωρο πρόγραμμα με τραγούδια από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή. Το κοινό την καταχειροκρότησε και παρέμεινε μέχρι το τέλος για να της ζητήσει να παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους μουσικούς της σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.
Η συναυλία δόθηκε με ειδική άδεια της αρχαιολογικής υπηρεσίας και ήταν στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων εορτών Κοσμά Αιτωλού.

234

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3118 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.