Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  6:22 μμ
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 21:12

«Χαρούμενος εδώ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στον Παναιτωλικό είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο και αυτό τόνισε στον σταθμό της χώρας του «eju.tv». «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Μου έχουν φερθεί άψογα. Η ομάδα έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις. Πάντα είχα σκοπό να παίξω στο εξωτερικό και χαίρομαι που το έχω καταφέρει», σχολίασε σχετικά και μετά αναφέρθηκε στο επίπεδο προσαρμογής του. «Ο Ντιέγκο (σ.σ. ο ξάδερφός του) μιλάει αγγλικά και κάποια ελληνικά. Παράλληλα έχουμε στην ομάδα πολλούς ισπανόφωνους, ενώ και εγώ καταλαβαίνω αγγλικά. Μου λείπει η οικογένειά μου, αν και μαζί μου είναι κάποια μέλη της. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να συνηθίσεις σε αυτό. Μου λείπει και το φαγητό (σ.σ. γέλια)».

Κλείνοντας μίλησε για τη πρώην ομάδα του. «Η Οριέντε μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ότι έχω καταφέρει. Το χρωστάω σε αυτή», ήταν τα λόγια του.

- See more at: http://www.agrinio-sports.gr/%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b4%cf%8e/#sthash.dMQphqOv.dpuf

Διαβάστηκε 3432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.