Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 18:43

Βασιλείου-ΓΕΑ: Τα πάντα για την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Γ.Ε.Αγρινίου δίνει ένα κρίσιμο ματς την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας από την Θεσσαλονίκη για τον όμιλο της στη Γ΄Εθνική Μπάσκετ.

Ο σέντερ της ομάδας του Αγρινίου και ένα από τα βασικά στελέχη, Τάσος Βασιλείου μίλησε στο basket247.gr για τον αγώνα αυτό και δήλωσε τα εξής:

«Σε μια χρονιά με περισσότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις από αυτές που ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε καλούμαστε την Κυριακή να αγωνιστούμε με τον Ιωνικό Ιωνίας σε ένα αγώνα ζωής και θανάτου για εμάς. Μετά την καλή αρχή που κάναμε την πρώτη αγωνιστική με τον ΑΓΣΙ δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την φορά το όπλο της έδρας μας κα να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια και αποφασιστικότητα απέναντι στην νεανική, ταχύτατη και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας τον κόσμο του Αγρινίου σε αυτή την προσπάθεια. Θα κάνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες σωτηρίας και θα είναι μια νέα αρχή στον πόλεμο της παραμονής».

basket247.gr

Διαβάστηκε 925 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.