Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  9:28 πμ
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 13:58

Nτάνι Μπεχαράνο: Είμαι έτοιμος να βοηθήσω

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ντάνι Μπεχαράνο έφτασε στην Ελλάδα και μέσω της «SportDay» στέλνει μήνυμα πως θα δίνει σε κάθε ματς τον καλύτερό του εαυτό για τον Παναιτωλικό.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ

Ηταν το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Παναιτωλικού, καθώς τα «καναρίνια» προέβλεψαν σωστά και έκλεισαν τον Ντάνι Μπεχαράνο πριν το Κόπα Αμέρικα.
Ο νεαρός μέσος έκανε καλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Χιλής με την εθνική Βολιβίας, όπου και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Από χθες έγινε και ουσιαστικά κάτοικος Ελλάδας, καθώς έφτασε στη χώρα μας, μετέβη στο Αγρίνιο για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και από σήμερα θα τεθεί στη διάθεση του Λιονέλ Πόντες. Η «SD» τον υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκείνος έδειξε έτοιμος. «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω. Θα παίζω σαν κάθε ματς να είναι το τελευταίο μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά μόνο σκληρή δουλειά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και μέσω αυτής να βοηθηθώ και εγώ», μας είπε χαρακτηριστικά. Ο διεθνής άσος για πρώτη φορά θα βρεθεί εκτός συνόρων της πατρίδας του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί. «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Τι σημασία έχει που έρχομαι πρώτη φορά στην Ευρώπη και φεύγω από τη χώρα μου; Επαγγελματίας είμαι. Και θέλω να προοδεύσω. Μέσω του Παναιτωλικού να μονιμοποιηθώ στην Εθνική και να προχωρήσω στην καριέρα μου», είπε στην «SD».
Κλείνοντας, έδειξε να περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν του είναι… άγνωστος, καθώς σε ηλικία 17 ετών είχε βρεθεί στην Παιανία και στις ακαδημίες των «πράσινων», αλλά δεν έμεινε. «Είδα την κλήρωση και ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω γιατί δεν είχα μείνει τότε. Ισως είχε γίνει κάτι με τους μάνατζερ», σχολίασε.

Διαβάστηκε 3336 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News