Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  9:16 πμ
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 21:57

Διακρίθηκαν οι αθλητές του Ν.Ο. Μεσολογγίου στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η τριμελής αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου από το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κάνοε-Καγιάκ , που διεξήχθη τις 17-19 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak3

Ο αθλητής του ΝΟΜ Στεργίακης Δημήτρης έφτασε μέχρι στους ημιτελικούς των 200μ Κ1 κατηγορία Παίδων, η Στρωματιά Καλλιόπη τερμάτισε 8η στους τελικούς των 200μ Κ1 κατηγορία Γυναικών και η Κέκελου Αθηνά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 500μ Κ1 κατηγορία Νεανίδων και συμμετείχε σε άλλους δύο τελικούς(4η στα 500μ κατ.Γυναικών και 5η στα 200μ κατ.Νεανίδων). 

spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak1

Η ανακοίνωση του ΝΟΜ αναφέρει ακόμη:

Ο Δημήτρης Στεργιάκης, με μόνο ένα μήνα προετοιμασία μας εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοση του και αποτελεί μια από τις ελπίδες μας για μελλοντικές διακρίσεις, η Καλλιόπη  είναι πλέον σταθερή αξία και δείχνει να απολαμβάνει την συμμετοχή της στους τελικούς που πάντα παίρνει μέρος και η Αθηνά επιβεβαίωσε ότι έχει στόφα πρωταθλήτριας, αγαπάει το καγιάκ, δουλεύει επαγγελματικά και αποδεικνύει ότι αθλητισμός και διάβασμα μπορούν να συνυπάρξουν ! Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή και φίλο μας Ιταλό Franco Krotse, για τις δωρεάν υπηρεσίες που μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Επόμενο ραντεβού στις 7-9 Αυγούστου στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, όπου θα συμμετέχουμε με την παιδική μας ομάδα , με προπονητή της, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.  

spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak4spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak5

Διαβάστηκε 3899 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News