Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 22:20

O Μόρας στον Παναιτωλικό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βαγγέλης Μόρας επιστρέφει στην Ελλάδα και την Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Παναιτωλικός είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του!

Την «βόμβα» Βαγγέλη Μόρα… πυροδότησε σήμερα ο Παναιτωλικός, καθώς τα «καναρίνια» απέκτησαν τον 36χρονο στόπερ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια στο εξωτερικό και οι «κυανοκίτρινοι» είναι πλέον ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο έμπειρος άσσος έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του με την Μπάρι όπου αγωνίστηκε πέρσι σε 24 ματς, διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στον Παναιτωλικό και αναμένεται αύριο ή μεθαύριο το αργότερο να έρθει στην Ελλάδα.

Σε ένα deal όμως που είναι «κλεισμένο» και αυτόματα στο Αγρίνιο προσθέτουν στην γραμμή των μετόπισθέν τους μία πολύτιμη μονάδα. Με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και φυσικά ανάλογη αξία, ο Μόρας μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και παράλληλα να βοηθήσει τους νεαρούς Χαντάκια, Ροντρίγκες να εξελιχθούν περαιτέρω.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.