Κυριακή, 19η Μαίου 2024  2:50 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 17:56

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Αμφιλοχίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις 29 Ιουλίου, στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη, η προκαθορισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αμφιλοχίας, με την Α.Θ. Παναγιότητα τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως-Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη, Κύριο Κύριο Βαρθολομαίο.

Στη συνάντηση, οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του Πατριάρχη, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, κ. Απόστολος Κοιμήσης, επέδωσε έγγραφη πρόσκληση, στον Παναγιώτατο, εκ μέρους του Δήμου, να παραστεί στις πνευματικές και ιστορικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αμφιλοχία το α΄ τρίμηνο του έτους 2018, επ΄ αφορμή της συμπληρώσεως 150 ετών από τις ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, πολιούχου Αμφιλοχίας.

Στην αντιπροσωπεία πλην του Δημάρχου Αμφιλοχίας, συμμετείχαν, ο π. Δήμαρχος Αμφιλοχίας κύριος Νικόλαος Τέλωνας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Γρηγόρης Παπούλιας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κύριος Γεώργιος Αλπός.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1005 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.