Κυριακή, 5η Μαίου 2024  4:31 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 20:18

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 88 - Μαίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 88 - Μαίου 2017 του περιοδικού "Πράσινο-Μπλέ".

Με εκτενές αφιέρωμα και φωτό στο « Rally Raid » που έγινε και φέτος την τελευταία εβδομάδα του Μαίου στην Ναύπακτο και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα:

Σε ρυθμούς « Rally Raid »

Ο μεγάλος αγώνας ταχύτητας αλλά  και    «επιβίωσης»    φιλοξενήθηκε  για τέταρτη  χρονιά στη Ναύπακτο την  τελευταία  εβδομάδα  του  Μαΐου. Συνδιοργανωτές ο Δήμος Ναυπακτίας , η  Hellas Rally και η Κοιν.ΣΕΠ   Go Nafpaktia!

«Οι περιπέτειες της Αιχμηρής και του Ξέστρου»

Ένα   εκπαιδευτικό   πρόγραμμα   για την Παλαιολιθική Εποχή, που απευθύνεται  σε  μαθητές  Δημοτικού  από την Γ’  τάξη και πάνω, δημιούργησε η  Εφορεία  Αρχαιοτήτων  Αιτωλοακαρνανίας  και  Λευκάδας.    Το  πρόγραμμα    συνοδεύεται  από  το  έντυπο,  «Οι περιπέτειες της Αιχμηρής και του Ξέστρου στον Εύηνο ποταμό».

Ναυτικός Ομιλος Ναυπάκτου

Σε  μια  πόλη  που  το  ίδιο  το  όνομα της  παραπέμπει  σε  θάλασσα,  μια πόλη  μέσα  στη  θάλασσα  όπως  η Ναύπακτος,  είναι  φυσικό  επόμενο η  ενασχόληση  με  αθλήματα  που έχουν να κάνουν με αυτή να είναι το αυτονόητο.

Ελλάδα και ποδηλατικός τουρισμός

Τεράστιες είναι οι δυνατότητες ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού στην  Ελλάδα,  που  μέχρι  στιγμής βρίσκεται  στα  «σπάργανα»,  καθώς δεν υπάρχουν ελληνικά τουριστικά πρακτορεία  που  να  τον  προωθούν και  οι  όποιες  προσπάθειες  γίνονται μέσω πρακτορείων του εξωτερικού.

...και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού στον παρακάτω σύνδεσμο ή να το κάνετε Download.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ: Πατήστε Εδώ για Διάβασμα η Download...

Διαβάστηκε 1602 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 20:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.