Σάββατο, 10η Μαίου 2025  9:33 μμ
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 21:14

Παναιτωλικός: Προπόνηση και αποστολή για την Ξάνθη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία έκανε ο Μύγας (ενόχληση στους προσαγωγούς) και ατομικό ο Κουτρομάνος. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει το πρωί για την Ξάνθη και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κούσας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπράβο, Πάουλο, Ρέι, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Λόπες, Παπάζογλου, Γιαννιώτης, Κλέσιο, Μάκος, Βακράκος, Μιχάι.

Διαβάστηκε 1659 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.