Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 19:02

Επιτυχίες στο Taekwondo του Α.Σ. Θησέας Αιωλ/νίας με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλες επιτυχίες έχουμε για τον σύλλογο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ / ΝΙΑΣ που μας κάνουν υπερήφανους.

3ος σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo U21 ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ / ΝΙΑΣ.  Καλλιφωνης - Μεσυνδιάνου στην εθνική ομάδα.

3ος σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo U21 ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας. Οι αθλητές του συλλόγου κατέπληξαν με τις εμφανίσεις τους και με συμμετοχή 6 αθλητών κατέκτησαν 3 μετάλλια 2 χρυσά κι ένα χάλκινο.  Για άλλη μια φορά ο μοναδικός σύλλογος από το νομό Αιτ / νιας που θα στελεχώσει την εθνική ομάδα taekwondo  με 2 αθλητές είναι ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας.  Η σπουδαία δουλειά που γίνεται από το καλύτερο προπονητικό Team του νομού μας κι ένα από τα καλύτερα της  Ευρώπης με προπονητές τους Κακαρελη Νικο - Αλέξιο -Ζωή και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Balazs Toth  συνεχίζουν όπως και κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια να ανεβαίνουν σε μια από τις 3 κορυφαίες θέσεις των πανελληνίων πρωταθληματων.  Ο σύλλογος είναι και ο μοναδικός στο  νομό Αιτ / νιας  όπου ασχολείται σε υψηλό επίπεδο με το αγωνιστικό taekwondo όπου όλοι οι αθλητές του έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα μόρια που χρειάζονται για τις πανελλήνιες. Για μια ακόμη φορά ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας  ήταν ο μοναδικός σύλλογος που ανέβασε το Αγρίνιο και τον νομό Αιτ / νιας στο βάθρο των νικητών  ανάμεσα σε 100 συλλόγους. 

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια και είναι πλέον μέλη της εθνικής ομάδας taekwondo που θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 τον Απρίλιο στη Βουλγαρία είναι : 

Καλλιφωνης Χριστοφορος χρυσό μετάλλιο -87 κιλά Ανδρών. Ο Καλλιφωνης είναι για 4η φορά πρωταθλητής και αήττητος στην Ελλάδα  κερδίζοντας 4 αγώνες  τραυματισμενος  και αποδεικνυοντας ότι είναι ένας αθλητής που αξίζει μια θέση στην ολυμπιακή ομάδα του 2020  ,  αφού είναι κάθε χρόνο ο πρωταθλητής της κατηγορίας του.  

Μεσυνδιάνου Ρέα χρυσό μετάλλιο στα - 46 κιλά  Γυναικών.  Η Μεσυνδιανου ήταν η μικρότερη αθλήτρια που συμμετηχε στην κατηγορία της  αλλά απέδειξε για 2η χρονιά ως αήττητη πρωταθλήτρια ότι το μέλλον της ανήκει. Μετά από 4 δύσκολους αγώνες κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.  Στον 2ο αγώνα αγωνίστηκε απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας την 3η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κατάφερε μετά από 1 συναρπαστικό αγώνα να κερδίσει 16 -6 .

Γιαμαλακη Ελένη χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια μας μετά από 2 αγώνες κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στα +73 κιλά Γυναικών χάνοντας από την παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά από ισοπαλία  στον ξαφνικό θάνατο.  Η Ελένη αν και χωρίς προπόνηση μιας και σπουδάζει στα  ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής συνέχισε να κερδίζει μετάλλιο όπως κάνει τα τελευταία 5 χρόνια σε κάθε διοργάνωση. 

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας  με προπονητή τον Κακαρελη Νικο  μας έκανε υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Ο μοναδικός σύλλογος σε ένα ακόμη πρωτάθλημα taekwondo από το Αγρίνιο με χρυσά μετάλλια. 

Το ΔΣ του ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας  συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους κορυφαίους προπονητές του νομού μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Διαβάστηκε 2839 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.