Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  6:38 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 22:20

Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Summer Camp του X. Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το 1ο Summer Camp του Συλλόγου  του Χαρίλαου Τρικούπη  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μεσολογγίου. «Το Camp επιμελήθηκε ο Coach της Αντρικής ομάδας του Συλλόγου μας Σπύρος Δεράος με βοηθό του τον Coach των Ακαδημιών του Συλλόγου μας Φώτη Ιωάννου. 

Η θεματολογία του Camp περιελάμβανε ασκήσεις δεξιότητας στην ντρίμπλα και το σουτ και οι μικροί αθλητές του Συλλόγου μας έδειξαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ξεχωριστή αυτή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν.

http://www.agriniopress.gr/wordpress/wp-content/themes/zenko/images/bg-form.png) 0% 1px repeat-x rgb(255, 255, 255);">

Στο τέλος και της πρωινής αλλά και της απογευματινής προπόνησης δόθηκαν σε όλους τους μικρούς μας αθλητές Βεβαιώσεις Παρακολούθησης. Μετά την ολοκλήρωση του Camp  διεξήχθει φιλικός αγώνας- των παιδιών που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2004 και 2005-με τα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που ταξίδεψαν στην πόλη μας συμμετέχοντας στην γιορτή μας.

http://www.agriniopress.gr/wordpress/wp-content/themes/zenko/images/bg-form.png) 0% 1px repeat-x rgb(255, 255, 255);">

Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που ήρθε στην πόλη μας για τη διεξαγωγή των φιλικών αναμετρήσεων και διαβεβαιώνουμε ότι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι η αγωνιστική χρονιά κλείνει αύριο για τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας με τη διενέργεια ενός ακόμη φιλικού αγώνα με τις Ακαδημίες ABC Πατρών.», αναφέρει η ανακοίνωση

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα