Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  7:12 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 02:11

Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χθες, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου , το μεσημέρι στο Αθλητικό Συγκρότημα EMILEON έλαβε χώρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κατούνας και του τμήματος του Παναιτωλικού. Στη σχετική ανακοίνωση του Ιερού Ναού αναφέρονται και τα ακόλουθα:
Τα παιδιά έδωσαν μήνυμα ότι ο αληθινός αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργεί φιλίες ανάμεσα σε έθνη και λαούς, κάνει τον άνθρωπο να είναι ελεύθερος από σκοπιμότητες και προσωπικά οφέλη , ψυχαγωγεί τον άνθρωπο όπως πρέπει και δημιουργεί αληθινές σχέσεις αγάπης, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των ανθρώπων», αναφέρεται εκ της ενορίας.

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους προπονητές της ομάδας του Παναιτωλικού οι οποίοι με πολύ χαρά μας δέχτηκαν κοντά τους . Ευχόμαστε πολύ δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας στη διακονία της νεότητος και τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους ενισχύει πάντοτε.
Ευχόμαστε, τα παιδιά μας, οι αυριανοί αθλητές να καταλάβουν το αληθινό ιδανικό του αθλητισμού και να αγωνίζονται στην ζωή να κρατούν τους εαυτούς τους καθαρό από την αμαρτία και το κακό.
Ευλογημένα, Άγια Χριστούγεννα σε όλους!

img_3566-antigrafi img_3585-antigrafi img_3592-antigrafi img_3598-antigrafi img_3623 img_3634 img_3657 img_3690 img_3725

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1766 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News