Ο δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά το διήμερο τουρνουά μπάσκετ που οργανώνεται στη μνήμη της Μαργαρίτας Σαπλαούρα.
Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: Vicos Φalcons, Δόξα Λευκάδας, Πρωτέας Βούλας, Α.Σ.Α. Κόροιβος, και οι ομάδες U14 του Α.Ο. Αγρινίου και του Κρόνου Αγρινίου.
Το τζάμπολ έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/9) με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Vicos Φalcons και Δόξα Λευκάδος.
Το πρόγραμμα:
Η 14χρονη Μαργαρίτα «έφυγε» τον Μάϊο του 2018 χάνοντας την πολυετή μάχη που έδινε για τη ζωή της. Ο θάνατος της είχε προκαλέσει μεγάλο πένθος και στον κόσμο του μπάσκετ καθώς ο πατέρας της υπήρξε για χρόνια παίκτης και παράγοντας.
Έκτοτε, στη μνήμη της διοργανώνεται κάθε χρόνο το «τουρνουά αγάπης«» που είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη 14χρονη και στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο.
Τα έσοδα του τουρνουά διατίθενται για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η Φλόγα».
agrinionews.gr