Πέμπτη, 29η Μαίου 2025  11:05 μμ
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2025 19:07

Φορολοταρία: Κλήρωσε για τον Απρίλιο - Δείτε αν κερδίσατε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαΐου η 43η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας που αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του μηνός Απριλίου 2025, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες φορολογούμενους να κερδίσουν σημαντικά χρηματικά ποσά.

  • Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Η φορολοταρία που διεξάγεται σε μηνιαία βάση επιβραβεύει 556 πολίτες με χρηματικά βραβεία που κυμαίνονται από 1.000 έως 20.000 ευρώ. Παράλληλα, ένας υπερτυχερός κάθε μήνα λαμβάνει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στην κλήρωση συμπεριλήφθηκαν όλοι οι λαχνοί που αντιστοιχούν σε συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν και εκκαθαρίστηκαν εντός του Απριλίου από τα τραπεζικά συστήματα.

Η κλήρωση οργανώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ενώ κάλυψε το σύνολο των φορολογουμένων που πραγματοποίησαν έστω και μία ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα στην Ελλάδα τον Απρίλιο.

Οι λαχνοί αποδίδονται με βάση το συνολικό ύψος των μηνιαίων συναλλαγών κάθε φορολογουμένου και δημιουργούνται αυτόματα χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από την πλευρά του χρήστη.

protothema.gr

Διαβάστηκε 122 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.