Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  3:23 μμ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 19:31

Β” εθνική handball : εκτός έδρας ξεκίνημα για τη Προοδευτική Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου αρχίζει το Πρωτάθλημα της Β” Εθνικής χάντμπολ Ανδρών με την ομάδα της Προοδευτικής να δοκιμάζεται στην Άρτα με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αρτας «Άνω Πόλη».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους Καραπάνο (Άργος) και Αβράμη (Πάτρα). Για την ομάδατου Αγρινίου που τη φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε μεγάλη ανανέωση δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο προπονητής Παναγιώτης Συράκος μπορεί να έχει στη διάθεσή του όλους του αθλητές. Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να παίξει ωραίο χάντμπολ κάτι που έδειξε και στα φιλικά προετοιμασίας, να βασιστεί κυρίως στα ελπιδοφόρα παιδιά που μπήκαν φέτος στην ομάδα Ανδρών και μαζί με τους έμπειρους συμπαίκτες τους να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα παλεύει όλους τους αγώνες έως το τέλος και θα χαίρεται το παιχνίδι. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία προπόνηση της Πέμπτης.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1505 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News