Επιστημονική ημερίδα για την εργασιακή εξουθένωση θα διοργανώνει το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» σε συνεργασία με άλλους φορείς στο Μεσολόγγι.
Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο:
«Από το καθήκον στην εξάντληση: Αναγνωρίζοντας και αντιμετωπίζοντας το Σύνδρομο Εργασιακής Εξουθένωσης (burn out)».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2025 και ώρα 11:00 π.μ., στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτριος Ζαρκαλής, Ψυχίατρος – Επιμελητής Α΄ Ε.Σ.Υ. και Επιστημονικός Διευθυντής του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Δείτε την πρόσκληση:
sinidisi.gr