Τετάρτη, 2η Απριλίου 2025  10:10 μμ
Τρίτη, 01 Απριλίου 2025 23:50

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Αγρινίου και Ακτίου-Βόνιτσα την Τετάρτη (2/4)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την αρμόδια διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 02-04-2025 , από τις 08:00 έως τις 09:30 θα γίνει διακοπή ρεύματος στην ΝΕΑ ΑΒΩΡΑΝΗ(ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), από τις 08:00 έως τις 09:00 στον ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΛΑΧΙΚΑ, από τις 10:30 έως τις 13:00 στα ΠΡΟΣΗΛΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Από τις 10:00 έως τις 12:30 στον ΔΡΥΜΟ και από τις 08:00 έως 09:30 στην ΚΑΤΟΥΝΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΡΗ) Του ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία , έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το 11Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.