Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  3:21 μμ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 18:14

Στις πρώτες θέσεις ο Ηρακλής Αγρινίου για ακόμα μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ποκ  παίδων και εφήβων που έγινε την 4-5-6 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο βαρέων αθλημάτων συμμετείχε ο Ηρακλής Αγρινίου με πέντε αθλητές.  Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη αν και συμμετείχαν στην πιο δύσκολη κατηγορία Low kick (πλήρες επαφή σε ριγκ)  κατάφεραν τα μέγιστα φέρνοντας στην πόλη του Αγρινίου την πρώτη, 3 δεύτερες και μια τρίτη θέση.

Πιο συγκεκριμένα πρωταθλητής Ελλάδας στη κατηγορία -86 εφήβων ανδρών με όρους LOW KICK Λιόκαυτος Χρήστος. Δεύτερη θέση στην κατηγορία -67 εφήβων Γεράσιμος Βλάχος. Δεύτερη θέση στην κατηγορία -57 παίδων με όρους Low kick Χαραλάμπους Σπύρος, επίσης δεύτερη θέση στην κατηγορία -81 παίδων με όρους Low Kick Καρτάσης Γιώργος, την τρίτη θέση στην κατηγορία -61 εφήβων με όρους Low Kick Σουλιώτης Αλέξανδρος.

Ο προπονητής των αθλητών Γιώργος Καψιμάλης συγχαίρει όλους τους αθλητές καθώς και την ομοσπονδία (ΠΟΚ) για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματα πάρα την τεράστια συμμετοχή στην οποία υπήρχαν 1500 συμμέτοχες  με 200 συλλόγους.

spo-kapsil-pan-king1 spo-kapsil-pan-king3 spo-kapsil-pan-king4 spo-kapsil-pan-king5

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1294 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News