Δευτέρα, 3η Μαρτίου 2025  1:10 μμ
Κυριακή, 02 Μαρτίου 2025 20:47

Αμφιλοχία: Χρώμα και χαμόγελα στη μεγάλη χρωματιστή ποδηλατάδα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια εκρηκτική γιορτή χαράς, κίνησης και χρωμάτων έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 2 Μαρτίου στην Αμφιλοχία, καθώς μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Μεγάλη Χρωματιστή Ποδηλατάδα.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 16:00 από το λιμάνι της πόλης, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να απολαύσει αυτό το αποκριάτικο θέαμα. Με τα ποδήλατα στολισμένα με πολύχρωμα μπαλόνια, σερπαντίνες και φανταχτερές κορδέλες, οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν τη διαδρομή τους, μετατρέποντας τους δρόμους σε μια κινούμενη, πολύχρωμη παρέλαση χαράς!

Διασχίζοντας τις λεωφόρους Γεωργίου και Ανδρέα Στράτου, η πομπή των ποδηλατών σκόρπισε κέφι, ζωντάνια και… πούδρα χρωμάτων στον αέρα! Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν με φωτογραφίες και βίντεο το εντυπωσιακό θέαμα, ενώ σε κάθε στροφή της διαδρομής ακούγονταν γέλια και χειροκροτήματα.

Η ποδηλατάδα κορυφώθηκε με μια στάση στην κεντρική πλατεία, όπου ένα ξέφρενο υπαίθριο μουσικό πάρτι ανέλαβε να κρατήσει το γιορτινό κλίμα στα ύψη! Αποκριάτικες μελωδίες, χαρούμενα παιχνίδια, ξέφρενοι χοροί και άφθονο κέφι δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ανεπανάληπτης διασκέδασης.

Η Χρωματιστή Ποδηλατάδα της Αμφιλοχίας ήταν μια πρωτοβουλία που απέδειξε πως η κίνηση, η μουσική και τα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές χαράς.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 129 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.