Κυριακή, 23η Φεβρουαρίου 2025  9:07 μμ
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2025 19:26

Τριχωνίδα: Ο «Ασαλάγητος Αγρινίου» ανάρτησε πανό στην πλατεία Θέρμου για την προστασία της λίμνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της προστασίας της λίμνης Τριχωνίδας έστειλε η ομάδα του “Ασαλάγητου Αγρινίου”, μετά τον ποδοσφαιρικό της αγώνα με τον Απόλλωνα Θέρμου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στις 11:00 στο γήπεδο Θέρμου, ωστόσο η δράση της ομάδας δεν περιορίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά το παιχνίδι, παίκτες και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Θέρμου, όπου ανάρτησαν πανό με σύνθημα υπέρ της διάσωσης της λίμνης Τριχωνίδας.

Με το μήνυμα #savetrichonida, η ομάδα επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να αναδείξει την ανάγκη προστασίας της μεγαλύτερης φυσικής λίμνης της Ελλάδας. Ο αγώνας συνεχίζεται, αυτή τη φορά εκτός γηπέδου, με στόχο την περιβαλλοντική αφύπνιση και δράση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.