Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  5:27 μμ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 18:35

Τρία στα τρία για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλ/νίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων – κορασίδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων – κορασίδων συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με προπονητή τον Νίκο Κακαρελη και την Ζωή Κακαρελη με τρεις αθλήτριες , όπου κατάφεραν όλες να κατακτήσουν από ένα χάλκινο μετάλλιο. Οι αθλήτριες πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από την καθοδήγηση της προπονήτριας Ζωής Κακαρελη και ανέβηκαν στο βάθρο. O ΑΣ «Θησέας»Αιτωλοακαρνανίας ήταν για άλλη μια φορά ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που κατάφερε να αναδείξει τρεις καινούργιους πανελληνίους πρωταθλητές Ελλάδος στο taekwondo.

spo-thiseas-xalkina-korasides2

«Η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο φέρνει σε κάθε πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλες επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε αθλητής της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου εχει κερδίσει πανελληνία πρωταθλήματα δείχνοντας ότι ο σύλλογος είναι απο τους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας. Η Μπιτσικωκου Δήμητρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα – 55 κιλά κορασίδων όπου μετά από 2 εντυπωσιακές νίκες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια μας είχε αποχή αρκετούς μήνες και επέστρεψε με το καλύτερο αποτέλεσμα.

spo-thiseas-xalkina-korasides3

Η Τσιγκα Μαριτινα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα – 37 κιλά κορασίδων όπου μετά από 2 νίκες ηττήθηκε στον ημιτελικό από λάθος της στα τελευταία δευτερόλεπτα . Η Τσιγκα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των μεταλλίων. Η Τσιγκα Αρετή κατάφερε να κατακτήσει και αυτή το χάλκινο μετάλλιο στα – 29 κιλά κορασίδων στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές Νικο – Ζωή για τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου «Θησέας».

spo-thiseas-xalkina-korasides4

spo-thiseas-xalkina-korasides5

 agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1266 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 18:41
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News