Τετάρτη, 5η Φεβρουαρίου 2025  11:58 πμ
Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2025 23:28

Πρωτοχρονιά με Ερημίτες Βοσκούς | Η Ζωή Που Ξεχάσαμε (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ξεχωριστή πρωτοχρονιά | Κοντά σε ερημίτες βοσκούς στα ψηλά βουνά

Πρωτοχρονιά στην ερημιά, μακριά από τον θόρυβο της πόλης, μαζί με τρεις μοναδικούς ανθρώπους που ζουν στον ορεινό Βάλτο της Αιτωλοακαρνανίας. Η Μαρία, ο Νίκος και ο Θωμάς, τρία αδέρφια βοσκοί, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φύση και τα ζώα τους, μακριά από τον πολιτισμό, σε μια ζωή λιτή αλλά γεμάτη ουσία.

Σε αυτό το βίντεο, σας μεταφέρουμε στην καρδιά της ερημιάς, όπου γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά με τη ζεστή παρέα αυτών των ανθρώπων. Μαζί κόψαμε τη βασιλόπιτα στην παράγκα τους και μοιραστήκαμε στιγμές που μας θύμισαν μια ζωή που έχουμε ξεχάσει. Θα δείτε πλάνα από την καθημερινότητά τους, τα ζώα τους, και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει την παράγκα τους.

Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν την αυθεντική ζωή της ελληνικής υπαίθρου, τη φύση και τις παραδόσεις μας. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά πώς είναι να ζεις στα βουνά, όπου η ελευθερία και η απλότητα συναντούν την αγάπη για τη γη.

 

Διαβάστηκε 164 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.