Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 09:42

Δικαίωση Παναιτωλικού από Βαρούχα: «Κανένα φάουλ του Στάγιτς, δεν υπάρχει πέναλτι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή» δικαίωσε απόλυτα τον Παναιτωλικό για τις διαμαρτυρίες του για την διαιτησία του Τσέτσιλα.

Σε ότι αφορά τόσο την αποβολή του Στάγιτς, όσο και στο πέναλτι που καταλογίστηκε, ο τηλεκριτικός διαιτησίας ανέφερε ότι είναι λάθος αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, για την αποβολή του Σέρβου ξεκαθάρισε:

«Ο διαιτητής Τσέτσιλας κάνει λάθος. Δίνει κάρτα. Ο παίκτης του Παναιτωλικού ούτε φάουλ δεν κάνει. Παίρνει μπάλα με το εσωτερικό του ποδιού, δεν υπάρχει ούτε παράβαση».

Σε ότι αφορά το μαρκάρισμα στον Παντελάκη, ανέφερε:

«Ζητάνε παράβαση οι του Παναιτωλικού για κόκκινη για απρόσεκτο μαρκάρισμα του παίκτη του Βόλου. Δεν βλέπει τον αντίπαλο. Η κίτρινη που δόθηκε ήταν σωστή».

Τέλος για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Βόλου, σχολίασε:

«Ο διαιτητής ήταν δίπλα. Ο παίκτης του Παναιτωλικού ενώ έχει τοποθετήσει το πόδι του, ο παίκτης του Βόλου πηγαίνει και πέφτει και πηδάει πάνω από το πόδι. Η υπόδειξη του Ζαμπαλά στο VAR, που δεν δείχνει την κανονική λήψη στον διαιτητή, ήταν λάθος. Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο διαιτητής έχει άποψη, είναι στα δύο μέτρα. Περιμένει να του πει το VAR. Λάθος και των δύο».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 52 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.