Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 19:55

Μεγάλη προσέλευση στο 1ο Φεστιβάλ Auto Motor στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με  οργανωτική επιτυχία και την αθρόα προσέλευση πολλών φίλων του αυτοκινήτου έλαβε χώρα το τρέχον Σαββατοκύριακο το 1ο Φεστιβάλ Agrinio Auto Motor 2024 που φιλοξενήθηκε στο πάρκινγκ των παλαιών σφαγείων.

Πρόκειται για διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου ΦΙΛ.Μ.Α.Α. που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΦΙΛ.Μ.Α.Α κ. Νεκτάριος Δρίβας στο kalyvia.gr «το 1ο Φεστιβάλ έγινε με την παρότρυνση πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προκειμένου να παρουσιάσουμε τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην πόλη μας και διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Αγρίνιο».

Σημειώνει πως « άξιζε ο κόπος να γίνει αυτή η εκδήλωση διότι υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα τα οποία έχουν αναβαθμίσει και έχουν συντηρήσει πολλοί φίλοι που ασχολούνται είτε με τη διατήρηση παλαιών αυτοκινήτων, είτε με την συμμετοχή σε αγώνες και πρωταθλήματα της ΦΙΛΠΑ. Επίσης, αποτελεί μια ευκαιρία ώστε να παρακινηθούν και νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Στο 1ο Agrinio Auto Motor Festival, εκτίθενται παλαιά αυτοκίνητα αντίκες, δεκάδες νεώτερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που παίρνουν μέρος σε αγώνες επίδειξης ή σε dragster, ξεχωρίζει μια Mc Laren μοντέλο 2016, αλλά και οχήματα Αγρινιωτών που έχουν με αγάπη και μεράκι φτιαχτεί όχι μόνο για αγώνες αλλά και για εκδηλώσεις επίδειξης ανά την Ελλάδα.

Η ΦΙΛ.Μ.Α.Α ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και το Δήμο Αγρινίου για την υποστήριξή τους και την διάθεση του χωρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Δρίβας.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.