Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  12:21 πμ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 18:07

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του 11ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση για την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του 11ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», το Σάββατο 19.10.2024 στο Αγρίνιο έλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας.

Προβλέπει:

Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών:  Μοίραρχου Σπ. Τόντου – ανώνυμη οδός  όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας – Δημάδη – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Ανδρέα Παναγοπούλου – Παπαστράτου (στα σημεία που δεν είναι πεζοδρομημένη)- Ελ. Βενιζέλου – Ηρ. Πολυτεχνείου – Δαγκλή – Δεληγιώργη – Καλλέργη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, το Σάββατο 19/10/2024, από ώρα 18.15΄ έως ώρα 19.45΄, για την ασφαλή διεξαγωγή του 11ου Λαϊκού αγώνα δρόμου “ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ”, συνολικής διαδρομής 5 χλμ.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Η παρούσα ισχύει το Σάββατο 19/10/2024 από ώρα 18.15΄ έως ώρα 19.45΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.