Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 12:25

Εργαστήριο «Παναγία Ελεούσα»: Το πολύπλευρο έργο του παρουσιάστηκε σε φοιτητές, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και της ανταλλαγής καλών πρακτικών σε θέματα ειδικής αγωγής, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, παρουσίασε το έργο του στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, στο μάθημα «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», σε μία κατάμεστη αίθουσα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  όπου οι φοιτητές έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή.

«Ευχαριστούμε θερμότατα την Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κυρία Λευκοθέα Καρτασίδου για την ιδιαίτερη τιμή να μας προσκαλέσει να παρουσιάσουμε το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την υπέροχη φιλοξενία που μας επεφύλαξε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Εργαστήριο «Παναγία Ελεούσα»: Το πολύπλευρο έργο του παρουσιάστηκε σε φοιτητές, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 108 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.