Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 12:48

Η ΔΕΥΑ Αγρινίου χρειάζεται γύρω στα 120 άτομα προσωπικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η εκτίμηση ότι η ΔΕΥΑ Αγρινίου θέλει 120 (δηλαδή 111 περισσότερα!) άτομα ως προσωπικό, από αυτά που διαθέτει σήμερα, μπορεί να καταδεικνύει ένα μεγάλο νούμερο αλλά δεν πρόκειται για την εκτίμηση κάποιου τυχαίου.

Την έκανε σε τοπικό ραδιόφωνο ο αντιπρόεδρος της εταιρίας και εντεταλμένος υπεύθυνος για την ευρύτερη περιοχή της Μακρυνείας, Κ. Κουμπουλής, απαντώντας στην ερώτηση πόσα άτομα είναι τώρα διαθέσιμα και πόσα πραγματικά χρειάζονται.
Αυτή τη στιγμή δουλεύουν...9 υπάλληλοι μάχιμοι, είπε, μέσα σε φρεάτια κλπ και με το τεράστιο μέγεθος του δήμου αλλά και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο ανάγλυφο χρειάζονται κάπου 120 άτομα για να είναι σωστά επανδρωμένη η υπηρεσία!

Κάτι που σημαίνει ότι, αν σκεφτεί κάποιος πως η βλάβη στη Μακρυνεία και στον κεντρικό αγωγό της χρειάστηκε 15 ώρες για να επισκευαστεί και ακόμη και ένα 24ωρο μετά το νερό στο Ζευγαράκι δεν είχε πίεση, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο προσωπικό θα χρειαστεί αν μέσα στον χειμώνα αρχίσουν οι επισκευές στους αγωγούς που καταστράφηκαν από την θεομηνία στην Στράτο.

Με λίγα λόγια, επειδή προσλήψεις είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν τόσο σύντομα ή θα υπάρξει πρόγραμμα για εποχικό προσωπικό ή την δουλειά θα κάνουν εργολάβοι με δικούς τους εργαζόμενους, πράγμα που είναι και το πιο πιθανό.
Πάντως 9 άτομα στα δίκτυα νερού και αποχέτευσης, 4-5 άτομα στην υπηρεσία πρασίνου και οριακά να βγαίνουν οι υπηρεσίες στην καθαριότητα είναι απορίας άξιο πως λειτουργεί το όλο σύστημα που-σε τελική ανάλυση- περιλαμβάνει εκατοντάδες εργαζόμενους αλλά όχι εκεί που υπάρχει ζωτική ανάγκη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.