Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:23 μμ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 18:53

NEΟ βίντεο κλιπ από τους HOMINEM LIBITHIUM ("Heavy Metal" μέσα από το άλμπουμ "A Darker World")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NEΟ βίντεο κλιπ από τους HOMINEM LIBITHIUM ("Heavy Metal" μέσα από το άλμπουμ "A Darker World"

Οι Hominem Libithium είναι ένα metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2021, στο Ciudad Obregón της Sonora του Μεξικού. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, με τίτλο "A Darker World", κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 με συνολικά 10 πρωτότυπα τραγούδια. Με αυτό, επεκτάθηκαν και εξελίχθηκαν σε αυτό που είχαν ήδη εδραιώσει στο πρώτο τους LP: την ευελιξία.
Έχοντας έμπνευση από διαφορετικά είδη, τα μέλη του συγκροτήματος Jim Rodriguez (τραγουδιστής), Adan Duarte (κιθαρίστας & ιδρυτής), Javier Ortiz (κιθαρίστας), Ernesto Uriarte (μπάσο) και Cesar Portillo (Drums) συνεργάζονται για να συνδυάσουν τις δικές τους επιρροές για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια απρόσμενη αλλά ενδιαφέρουσα εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις όταν ακούτε μια μελωδία Melodic Death Metal με σκληρά φωνητικά και βαριά riff, ακολουθούμενη από ένα heavy metal τραγούδι με εναρμονισμένες γραμμές κιθάρας και καθαρά φωνητικά.
Με την ευελιξία της μπάντας σε μουσικά στυλ όπως death, black, thrash, heavy metal και πολλά άλλα, ελπίζουν να προσεγγίσουν ένα μεγαλύτερο κοινό δίνοντας στον ακροατή περισσότερα από αυτά που τους αρέσουν στο ίδιο συγκρότημα.
Διαβάστηκε 29 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 18:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.