Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  6:13 μμ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 19:06

Εξώδικο του δημάρχου Αγρινίου σε γνωστό πλαστικό χειρουργό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Πέτρος Σαράκης, ενημερώνει τους ακολούθους του για το εξώδικο που έλαβε από τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου.

Δεν ενημερώνει για το περιεχόμενο του δικαστικού εγγράφου, αλλά μπορεί  κάνεις να υποψιαστεί το τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει.

Το προηγούμενο διάστημα ο επιτυχημένος ιατρός και αδελφός του ανεξ. βουλευτή, (σ.σ. πρώην Επικρατείας με την Ελληνική Λύση) Παύλου Σαράκη, είχε προβεί σε επικριτικές αναρτήσεις και σχόλια σε σελίδες , σχετικά με έργα που εκτελούνται κατά κύριο λόγο στο κέντρο του Αγρινίου, μεταξύ άλλων με αναφορές περί «μιζών», όπως τα παρακάτω:

sarakis1

sarakis2

Όπως φαίνεται τα σχόλια αυτά,  ενόχλησαν τον Γιώργο Παπαναστασίου που έστειλε το σχετικό εξώδικο, με την ιδιότητα του δημάρχου και του επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Πιθανολογείται πως ο δήμαρχος θα ζητά από τον κ. Σαράκη να αναιρέσει τα όσα έχει υποστηρίξει ή διαφορετικά, να τα αποδείξει…

Ο ίδιος ο ιατρός, ζητά απ τον δήμαρχο να δημοσιοποιήσει ο ίδιος το περιεχόμενο του εξωδίκου, ενώ όπως υποστηρίζει, η δική του απάντηση «θα ακολουθήσει λίαν συντόμως».

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Η ανάρτηση του κ. Σαράκη:

Διαβάστηκε 60 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 19:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.