Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  8:21 πμ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 08:49

Χάλκινο μετάλλιο από τον Σιαπλαούρα Δημήτρη του Σκοπευτικού ομίλου Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής " στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή που μας πέρασε 29 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής Level II, στο σκοπευτήριο της Αρόης στην Πάτρα, με διοργανωτή τον ΣΑΣΠ, με πολλές συμμετοχές, περίπου 160 και αθλητές από Αθήνα, Πελοπόννησο, Στερεά και δυτική Ελλάδα.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής" συμμετείχε με πέντε αθλητές. Πολύ απαιτητικός αγώνας που συνδυάζει ακρίβεια βολών, γρήγορη κίνηση στο πεδίο και όλα αυτά στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η τελική έκβαση του αγώνα ,σχεδόν 6 ώρες μέσα στα πεδία έφερε στο σύνολο 60 αθλητών στην κατηγορία Production, τον Γούναρη Αριστομένη στην 8η θέση, τον Σιαπλαούρα Δημήτρη στην 19η θέση, παίρνοντας όμως και το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο βάθρο στην υποκατηγορία Senior (άνω των 50 ετών). Οι υπόλοιποι τρείς που αγωνίστηκαν είναι ο Σιόλος Γεώργιος, ο Καζάκος Γεώργιος και ο Δήμος Σπύρος.

Στο σύνολο όλοι οι αθλητές μας πέρασαν τον μέσο όρο δείχνοντας με αυτό ,το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες να έχουν σε αυτό το δύσκολο αγώνισμα.

Διαβάστηκε 59 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.