Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:33 πμ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 15:15

Μεσολόγγι: Παριστάνει τον υπάλληλο της ΔΕΗ για να εντοπίσει το επόμενο θήραμά του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ανησυχία προκαλεί νεαρός άνδρας που σήμερα (25/9) επισκέπτεται διάφορα σπίτια στο Μεσολόγγι και χτυπά τα κουδούνια παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ που θέλει να κάνει μετρήσεις για φθηνότερο ρεύμα.

Αρκετοί δεν του έχουν ανοίξει φοβούμενοι, μετά τα απανωτά κρούσματα απατεώνων και κλεφτών που τρυπώνουν στα σπίτια με το πρόσχημα του υπάλληλου της ΔΕΗ. Δεν γνωρίζουμε βέβαια την ιδιότητα του νεαρού για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για απατεώνα, αλλά ο κόσμος είναι επιφυλακτικός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, η ένοικος ενός διαμερίσματος επικοινώνησε με την ΔΕΗ προκειμένου να ρωτήσει αν όντως πρόκειται για δικό της υπάλληλο, παίρνοντας αρνητική απάντηση. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ γνωστοποιούν το όνομά τους και τον κωδικό τους, όπως απάντησε η ΔΕΗ στην εν λόγω γυναίκα.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι υπάλληλος άλλου παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και αυτό φαντάζει απίθανο, καθώς πλέον η επικοινωνία των παρόχων για προσφορά φθηνού ρεύματος συνήθως γίνεται τηλεφωνικά.

Όπως και να ΄χει πάντως καλό θα είναι οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην ανοίγουν την πόρτα τους σε αγνώστους διότι πλέον το έγκλημα έχει αλλάξει επίπεδο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News