Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  1:43 πμ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 23:33

«Προοπτικές και προκλήσεις σε έναν τόπο συγκλονιστικής ομορφιάς», λέει το «Διάζωμα» μετά την ΓΣ στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αιτωλοακαρνανία αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε ότι αφορά τις διεργασίες για την 17η Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Διάζωμα», με τα μέλη να περιηγούνται σε αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής.

«Δημιουργικοί, χαρούμενοι άνθρωποι, ιδέες, σχέδια, προοπτικές και προκλήσεις σε έναν τόπο συγκλονιστικής ομορφιάς», επισημαίνεται στην σχετική ανάρτηση του Σωματείου στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή αναλυτικά έχει ως εξής:

«Αιτωλοακαρνανία, 14 χρόνια μετά! Στις όχθες ενός ποταμού θεού, του Αχελώου, επέστρεψε για 4 ημέρες το «Διάζωμα», όπου και πραγματοποίησε την 17η Γενική Συνέλευση του, μια συνδιοργάνωση με την Ολυμπία Οδό, εταιρικού μέλους του Σωματείου.

Δημιουργικοί, χαρούμενοι άνθρωποι, ιδέες, σχέδια, προοπτικές και προκλήσεις σε έναν τόπο συγκλονιστικής ομορφιάς.

Το «Διάζωμα» θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος για την βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

To «Διάζωμα» καλωσορίζει τα νέα του εταιρικά μέλη, CARRIERS CHARTERING και TÜV HELLAS – TÜV NORD και τα ευχαριστεί για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Somewhere We Know – Cultural Tours in Greece για την, ακόμα μια φορά, άψογη διοργάνωση.

Τέλος, το Σωματείο θέλει να ευχαριστήσει την Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, εταιρικό μέλος μας, για τη διάθεση των νερών και αναψυκτικών που συνόδευαν τις δράσεις μας.

Με αισιοδοξία και σχεδιασμό όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Και του χρόνου!»

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 103 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 23:36
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News