Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 18:21

Στο Αγρίνιο τα ευρωπαϊκά κύπελλα του Ολυμπιακού στις 4 Οκτωβρίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αγρίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι προσεχής σταθμός για τα δύο ευρωπαϊκά κύπελα που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός, το Conference League και το Youth League της U-19 ομάδας, που έπαιξε και στο Μαρακανά για το Διηπειρωτικό.

Η παρουσίαση στους φιλάθλους της ομάδας θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου και τα κύπελλα έρχονται μετά από συνεννόηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με φιλάθλους της ομάδας στην περιοχή του Αγρινίου.

Αρχικά είχε ζητηθεί η Πλατεία Δημοκρατίας για τον σκοπό αυτό αλλά υπάρχει δέσμευση για κάποια εκδήλωση εκείνη την ημέρα, οπότε η "Συνείδηση" θα ενημερώσει για το ακριβές σημείο αμέσως μόλις αυτό αποφασιστεί.

Τα κύπελλα έχουν "ταξιδέψει" σε όλη την Ελλάδα ενώ στην Αιτωλοακαρνανία ήδη έχουν παρουσιαστεί σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 380 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.