Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 00:08

Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»: Με νέα «εικόνα» φέτος - Νέο λογότυπο και παρουσία με βίντεο στα social media

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»: Με νέα «εικόνα» φέτος όπως αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση", σύμφωνα με την οποία ο ημιμαραθώνιος φέτος θα διαθέτει νέο λογότυπο και θα έχει παρουσία με βίντεο στα social media. Πολλές αναμένονται και φέτος οι συμμετοχές αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την περιοχή, ο ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» είναι «προ των πυλών»! Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, καθώς οι διοργανωτές διαπιστώνουν ότι κάθε χρόνο η αποδοχή της διοργάνωσης από αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Φέτος, ο 16ος ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης», αλλά και οι δύο επιπλέον αγώνες που διεξάγονται κάθε χρονιά, αυτός των 5 χλμ και αυτός των 1.000 μέτρων, θα διεξαχθούν στις 06/10 και οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο, φέτος η προώθηση του ημιμαραθωνίου γίνεται και ψηφιακά! Οι διοργανωτές δημιούργησαν σελίδα τόσο στο facebook όσο και στο instagram, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν μπορούν να βρουν πάσης φύσεως πληροφορίες για τον αγώνα.

Πέραν όμως αυτών, για τον 16ο ημιμαραθώνιο δημιουργήθηκε ειδικό λογότυπο, ενώ οι σελίδες στα social media εμπεριέχουν και δύο ιδιαίτερα βίντεο! Το ένα αφορά την φετινή διοργάνωση και το έτερο τη ζωή και την ιστορία του Μιχάλη Κούση.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης, μιλώντας στη «Σ» ανέφερε: «ήδη οι προετοιμασίες για τον 16ο ημιμαραθώνιο δρόμο «Μιχάλης Κούσης» είναι σε εξέλιξη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ως προς τις συμμετοχές και αυτό είναι θετικό.

Ο αγώνας έχει οριστεί για να διεξαχθεί στις 06/10, ενώ η πλατφόρμα των εγγραφών άνοιξε από την 1η/09, έχουν ήδη εγγραφεί 400 άτομα και είναι ανοιχτή για τις εγγραφές και όλων των υπολοίπων που ενδιαφέρονται.

«Παραδοσιακά», παντού, οι περισσότερες εγγραφές γίνονται προς το τέλος της περιόδου των εγγραφών, όταν δηλαδή πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων. Έτσι συμβαίνει και στον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης», αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές.

Να ενημερώσουμε όμως ότι τα γκρουπ των αθλητών που έρχονται από πόλεις μακριά από το Αγρίνιο θα πρέπει να κλείσουν το συντομότερο δωμάτια, διότι στην πόλη μας έχουμε περιορισμένο αριθμό κλινών. Αυτό το επισημαίνουμε διότι πολλά γκρουπ αθλητών επιθυμούν να κλείνουν ξενοδοχείο τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ.

Το θετικό του ημιμαραθωνίου είναι ότι συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα, τα Γιάννενα, την Καλαμάτα, την Αχαΐα, από άλλους όμορους νομούς και φυσικά από όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει, ως είθισται, από τη λίμνη Τριχωνίδα και θα τερματίσει στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου υπάρχει ο αγώνας των 5 χλμ, αλλά και των 1.000 μέτρων.

Ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωση είναι και αυτή που γίνεται κάθε χρόνο την παραμονή της ημέρας του ημιμαραθωνίου και αναφέρομαι στη «γιορτή του αθλητή», στο πλαίσιο της οποίας βραβεύονται οι πρωταθλητές των αθλητικών συλλόγων. Φέτος, η «γιορτή του αθλητή» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05/10/24 στις 19.00 στην παλιά αγορά της πόλης, στην πλατεία Δημάδη.

Βλέποντας την ανταπόκριση αθλητών απ όλη την Ελλάδα και προσπαθώντας στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουμε περισσότερο τον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» δημιουργήσαμε σελίδες στα social media, στο facebook και στο instagram.

Στο facebook οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ό,τι στοιχείο επιθυμούν για τον ημιμαραθώνιο στην διεύθυνση Kousishalfmarathon, ενώ στο instagram στην διεύθυνση kousis_halfmarathon

Προβάλλοντας το σύνθημα του αγώνα «είμαστε γεννημένοι για να τρέχουμε» για τον αγώνα του 16ου ημιμαραθωνίου έχει δημιουργηθεί νέο λογότυπο, ενώ για τα social media έχουμε δημιουργήσει και δύο βίντεο. Το ένα αφορά την διοργάνωση αυτή, τον 16ο ημιμαραθώνιο και το άλλο βίντεο αφορά τη ιστορία του Μιχάλη Κούση».

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 150 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.