Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 19:31

Οριστικό: Στον ΣΚΑΙ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τηλεοπτικός πάροχος που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Super League 2 «κλείδωσε» οριστικά και αυτός θα είναι ο ΣΚΑΪ, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή μέσω ανακοίνωσης. Ο σταθμός του Φαλήρου αναμένεται να μεταδίδει εβδομαδιαία τις αναμετρήσεις παρέα με το monobala.gr

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Super League 2

Ο κόσμος έχει στρέψει ξανά το ενδιαφέρον του στη Super League 2
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης της Super League 2 και οι ομάδες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο γρασίδι. Μπορεί να μη φαίνεται, όμως κάτι έχει αλλάξει στο δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας και αυτό είναι προς θετική κατεύθυνση.

Ποια είναι αυτή η αλλαγή; Το γεγονός πως ο φίλαθλος κόσμος έχει αρχίσει να στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στις ομάδες που απαρτίζουν τη Super League 2. Kάτι τέτοιο αποτυπώθηκε άλλωστε και στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, εκεί όπου οι κερκίδες γέμισαν από οπαδούς. Οπαδούς που θύμισαν πως υπάρχει παρουσία κόσμου και μακριά από τα γήπεδα της Stoiximan Super League.

sportal.gr

Διαβάστηκε 181 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.