Τρίτη, 17η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 πμ
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 20:45

Αγρίνιο: Στη μνήμη του Κώστα Παραβατού φωτογραφικός διαγωνισμός από το Σύλλογο «Παναγία Βλαχερνών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός φωτορεπόρτερ Κώστας Παραβατός και με νωπές τις μνήμες από τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναγία Βλαχερνών» Ελαιόφυτο – Τριαντέικα (Αγρίνιο) αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του.

Για λόγο αυτό ο Σύλλογος αποφάσισε να εντάξει σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις διαγωνισμό φωτογραφίας με τη θεματολογία του να αφορά το αθλητικό ρεπορτάζ το οποίο, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παραβατός υπηρέτησε με συνέπεια. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Ο σύλλογος μας στα πλαίσια του τριημέρου εορτασμού προς τιμήν της Αγ. Αικατερίνης, στην ετήσια γιορτή μελιού και εικαστικών, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το «αθλητικό ρεπορτάζ». Θα το αφιερώσει στην μνήμη του συγχωριανού μας φωτορεπόρτερ Κώστα Παραβατού που πρόωρα έφυγε από την ζωή.

Οι συμμετοχές θα αποστέλλονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 17/11/2024.

Οι τρεις πρώτοι θα ανακοινωθούν από την κριτική επιτροπή στις 20/11/24 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα λάβουν τα αναμνηστικά βραβεία τους.

Πληροφορίες στην κα Τζανουλινου τηλ 6977437341

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 99 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 20:47
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News