Σάββατο, 10η Μαίου 2025  4:41 μμ
Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 21:11

Βελτίωση 316% για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» δέχονται μέχρι στιγμής ένα γκολ κάθε 21,5 τελικές, ενώ το αντίστοιχο περσινό νούμερο ήταν 1/6,8.

Πολύ καλή εκκίνηση έχει κάνει φέτος ο Παναιτωλικός. «Εσπασε» την… κατάρα του Λεκανοπεδίου μετά τη νίκη του στο Περιστέρι, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά του ματς είναι στο «+3» (-1 με τον ΠΑΟΚ, +3 με τον Ατρόμητο, +1 με τον Παναθηναϊκό, ίδιο αποτέλεσμα με τον Πλατανιά) και αφήνει πολλές υποσχέσεις. «Μεγάλο όπλο» της ομάδας είναι η άμυνά της. Οπου σε απόλυτους αριθμούς, έχει βελτίωση της τάξης του 316%!

Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί μόνο δύο τέρματα μετά από 43 τελικές των αντιπάλων του. Δηλαδή ένα κάθε 21,5 που της γίνονται. Τα περσινά του νούμερα ήταν 46/314 και 1/6,8 αντίστοιχα. Ετσι μέχρι στιγμής για να παραβιαστεί η εστία του Κυριακίδη χρειάζονται τριπλάσιες και κάτι ψιλά τελικές ή σε νούμερο, απαιτούνται 316% περισσότερες σε σχέση με πέρσι. Η ως τώρα επίδοση των «κυανοκίτρινων» είναι καλύτερη τόσο από την σεζόν 2014/15 (28/312 και 1/11,1 αντίστοιχα) και από την περίοδο 2013/14 (33/304 και 1/9,2 αντίστοιχα). Αυτή η βελτίωση αποτυπώνεται και με βαθμούς μέσα στο γήπεδο.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1520 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.