Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 11:55

Η θατρική παράσταση "Την... Κάναμε Λαχείο!" στο Δη.Πε.Θε. Αγρινίου (Πεμ 19/9/2024 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παράσταση που αγαπήσατε, ξανάρχεται και κάνει πρεμιέρα στο 6ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, την Πέμπτη 19/9/24 ώρα 21:00.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα δελτία προτεραιότητας που θα διατεθούν πριν την παράσταση, από ώρα 19:00 μέχρι εξαντλήσεως.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

«ΤΗΝ… ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟ!»

[σύνθεση κειμένων Λάζαρος Τσόλκας]

Το έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με στόχο τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, που είναι τόσο αναγκαίες στη σημερινή κοινωνία.

Η υπόθεσή του, πηγάζει από την καθημερινότητα της εποχής μας, με τους όποιους προβληματισμούς, όνειρα και φιλοδοξίες έχουν τα μέλη μιας οικογένειας, για ένα καλύτερο αύριο αλλά και τις απρόβλεπτες καταστάσεις και ανατροπές που βιώνουν καθημερινά.

Η δράση ξεκινά, όταν η χήρα πεθερά έρχεται απρόσμενα στο σπίτι της κόρης της, με απώτερο στόχο να εξοβελίσει τον γαμπρό της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας αυτή.

Οι κωμικές καταστάσεις, τα απρόοπτα και οι συνεχείς ανατροπές, δημιουργούν μια δροσερή και απολαυστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους.

σκηνοθεσία: ΛΑΖΑΡΟΣ  ΤΣΟΛΚΑΣ

μουσική επιμέλεια: KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΨΩΝ

Βοηθός σκηνοθέτη: MΑΡΓΙΑ ΦΩΛΟΥ

τραγούδι: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ

μουσικοί δρόμου: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΘΩΜΑΣ  ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ

παίζουν:

ΖΕΤΑ ΞΑΞΙΡΗ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΙΟΥΓΚΡΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΔΩΡΑ ΜΑΝΙΚΑ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ, ΜΑΡΓΙΑ ΦΩΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:

Μια αναπάντεχη συνάντηση δύο προσώπων, κρύβει ένα πλήθος συγκινήσεων και συναισθημάτων και πάντα μου άρεσε να τα καταγράφω είτε στα βιβλία μου είτε στα θεατρικά μου έργα.

Τουλάχιστον σε 5 θεατρικά μου έργα, έχω απεικονίσει τέτοιες συναντήσεις και μία από αυτές είναι με την ηρωίδα του έργου «Την… Κάναμε Λαχείο!’’

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με πολύ αγάπη και μεράκι, δουλέψαμε με την ομάδα μας για αρκετό χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.

Στόχος μας ήταν να  προεκτείνουμε νοερά τη σκηνή στην πλατεία, ώστε οι θεατές να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι στα δρώμενα του έργου με καθημερινές ιστορίες, δοσμένες από την πλευρά του χιούμορ, της έξυπνης ατάκας και του απρόβλεπτου γεγονότος.

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς, που ανεβάσαμε αυτήν την υπέροχη παράσταση!

Διαβάστηκε 153 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 12:36
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News