Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 22:29

Μύτικας: Με μια ανάσα στα 110 μέτρα ο Ξηρομερίτης Χρήστος Καρέλος στο παγκόσμιο κύπελλο CMAS

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο καταγόμενος από το Ξηρόμερο και συγκεκριμένα από την Κατούνα, αθλητής ελεύθερης κατάδυσης Χρήστος Καρέλος, διέπρεψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο CMAS World Cup Depth Series που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στον Μύτικα.

O 27χρονος αθλητής είναι πρωταθλητής Ελλάδος στις καταδύσεις, ενω το 2021, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης κατάδυσης που είχε γίνει στην Τουρκία στα σταθερά βάρη με μονοπέδιλο, όπου και πραγματοποίησε βουτιά βάθους -112 μέτρων με μια ανάσα.

Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε για τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στον Μύτικα, ο ίδιος μπορεί να μην έφτασε στην επίδοση που επιθυμούσε, αλλά κατάφερε να αποσπάσει δυο χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες CWT και CWTB με βουτιές στα -110 και -93 μέτρα αντίστοιχα!

veloutsanews.gr

Διαβάστηκε 318 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.